Error rendering WebPanel (com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources/Confluence.Templates.PageBanner.banner): Unable to compile Soy templates at: com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources

PMR-radiopuhelimet

Säätöyhteisö B2 ry:llä on 12 kpl Wouxun KG-819 PMR-446 -mallisia radiopuhelimia, jotka ovat lainattavissa voittoa tavoittelemattomiin tapahtumiin. Radiopuhelimet ovat alun perin Yukiconin, joka lahjoitti ne B2:lle Yukitea ry:n purkautuessa. Radiopuhelimet ovat ulkoisesti identtisiä esim. Desuconin VHF-radiopuhelinten kanssa, mutta toimivat eri taajuusalueella, ts. nämä eivät keskustele keskenään.

Radiopuhelinsalkun sisältö

Salkkuja 2 kpl, joista kumpikin sisältää

  • 6 kpl akku
  • 6 kpl radiopuhelin (kiinteä antenni)
  • 6 kpl pöytälaturi
  • 6 kpl muuntaja

Salkun lokerot ovat kahdessa kerroksessa ts. näistä näkyy kannen avattua vain ylempi kerros. Salkut on merkitty tarralla "YUKICONIN RADIOT (6 kpl)".

Kanavat

Error rendering macro 'note'

Unable to compile Soy templates at: confluence.extra.information:soy-templates

RXTX-Tuote on vaihtanut uusien PMR-Wouxunien kanavia vuosien 2017–2019 aikana uusien PMR-kanavien tultua lupavapaiksi. Koska yksi alkuperäinen radiopuhelin (YUKI XX, TODO MIKÄ) on kadonnut 07/2019 ja korvattu uudella "YUKI 20", näissä on hieman eri taajuuskonfiguraatiot.

Yhteenveto kanavoista:

YUKI 1 – YUKI 12 ”Vanha”YUKI 20 ”Uusi”
1–41–4
5–8Ei vastinetta
9–12Ei vastinetta
13–165–8
Ei vastinetta9–16
  • No labels