Kompassi-tiedotus

Haluatko kuulla tapahtumista, jotka etsivät ohjelmaa ja vapaaehtoistyöntekijöitä? Liity Kompassi-tiedotus-sähköpostilistalle! Sähköpostilistalle kuuluvat kaikki ne, jotka ovat Kompassi-tapahtumanhallintajärjestelmän käyttäjätiedoissaan antaneet luvan lähettää itselleen sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumista.

Listan volyymi on noin 1–3 viestiä per tapahtuma, enintään noin 20–30 viestiä vuodessa.

Liity listalle tai eroa siltä Kompassin omat tiedot -näkymässä valitsemalla Yksityisyys-otsikon alta Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumista. Jos sinulla ei ole Kompassi-tunnusta, on täysin OK luoda sellainen myös vain listalle liittymistä varten.

Kompassi-tiedotus-listalle tiedottaminen

Kompassi-tiedotus-lista tavoittaa n. 1000 henkilöä, ja siksi se on ankarasti moderoitu. Listalle tiedottaminen tapahtuu pyytämällä Santtu "Japsu" Pajukantaa (japsu@tracon.fivälittämään viesti listalle.

Listalle hyväksytään tiedotuksia seuraavista aiheista:

  • Concon-yhteisön tapahtumien conitea-/vastaava-, työvoima- ja ohjelmarekrytointi (enintään 1 viesti/laji/tapahtuma)
  • Järjestyksenvalvoja- ja ensiapukoulutukset, jotka on suunnattu ensisijaisesti Concon-yhteisön tapahtumien vapaaehtoistyöntekijöille
  • Vapaaehtoistyötä tekeville suunnatut tutkimuskutsut ja kyselyt

Listalle ei hyväksytä viestejä seuraavista aiheista:

  • Tapahtumien lipunmyynnistä, taidekujailmoittautumisesta, cosplay- tai muista kilpailuista tai oheistuotteista tiedottaminen (joskin lipunmyynnistä mainitseminen on sallittua esim. työvoimailmon yhteydessä)
  • Tapahtumien yhteistyökumppanien kaupalliset tiedotteet

Näihin kriteeriin osumattomia viestejä voi tarjota välitettäväksi, ja kriteerejä päivitetään sen mukaan. Postituslistan toimitus varaa oikeuden välittää, jättää välittämättä, muokata ja yhdistellä viestejä oman tapauskohtaisen harkintansa mukaan.

Concon-tiedotus

TODO

Tulossa

Tätä listaa käytetään ainoastaan Concon-seminaarista tiedottamiseen.

Listan volyymi on 1 viesti per Concon-seminaari, noin 2–3 viestiä vuodessa.

  • No labels