Error rendering WebPanel (com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources/Confluence.Templates.PageBanner.banner): Unable to compile Soy templates at: com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources

Kompassi

Kompassi on Traconin tapahtumanhallintajärjestelmä, joka tarjoaa Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Traconille sekä useille muille tapahtumille työkalut vapaaehtoistyövoiman, ohjelmanumeroiden sekä lipunmyynnin hallintaan.

Kompassin palvelut ovat halutessasi myös maksutta oman tapahtumasi hyödynnettävissä. Kompassi on avoimen lähdekoodin sovellus, jonka voit asentaa omalle palvelimellesi. Tracon voi tarjota Kompassi-asennustaan muiden voittoa tavoittelemattomien tapahtumien käyttöön ns. "pilvipalveluna" – tietysti vapaaehtoisten ylläpitäjiensä resurssien rajoissa.

Mikäli Kompassi omalle tapahtumallesi kiinnostaa, ota yhteyttä Santtu "Japsu" Pajukantaan sähköpostitse osoitteella japsu ät tracon.fi.

Palvelut tapahtumille

Kompassin tärkeimmät osat ovat työvoiman hallintaohjelman hallinta ja lippukauppa. Nämä moduulit ovat kytkettävissä tapahtumakohtaisesti päälle ja pois, eli Kompassia käyttävän tapahtuman ei välttämättä tarvitse käyttää näitä kaikkia.

Työvoiman hallinta

Kompassi sisältää työvoimanhallintajärjestelmän, jossa tapahtuman vapaaehtoistyöntekijät ilmoittautuvat tapahtumaan ja jonka avulla tapahtuman työvoimatiimi suunnittelee ja koordinoi vapaaehtoistyövoiman toimintaa tapahtumassa.

Työvoimailmoittautumisen yhteydessä kysyttävät lisätiedot (kuten paitakoot, ruoka-aineallergiat ym.) ovat mukautettavissa tapahtumakohtaisesti. Järjestelmä mahdollistaa myös eri lomakkeen tarjoamisen esimerkiksi tietylle työntekijäryhmälle kuten vastaaville/conitealle (URLin perusteella).

Kompassin kautta voit myös lähettää sähköpostia ja tekstiviestejä kaikille vapaaehtoistyöntekijöille tai rajatuille joukoille.

Kompassista löytyy myös työvuorojen suunnittelutyökalu, jolla voit suunnitella tapahtumassa tarvittavat vuorovahvuudet ja vapaaehtoistyöntekijöiden työvuorot.

Ohjelman hallinta

Kompassin ohjelmanhallintajärjestelmä tarjoaa tapahtuman ohjelmatiimille työkalut luento-ohjelman vastaanottamiseen, aikatauluttamiseen ja julkaisuun.

Kompassiin syötetyistä ohjelmista muodostetaan havainnollinen taulukkomuotoinen ohjelmakartta. Voit tutustua ohjelmakarttaan katselemalla esimerkiksi uusinta julkistettua Traconin ohjelmakarttaa.

Lippukauppa

Kompassin lippukauppa on helppokäyttöinen verkkokauppa, jonka kautta kävijät ostavat pääsylippuja tapahtumaan.

Lippukauppa integroituu Checkout.fi-maksunvälityspalveluun, jota käyttäen lipputilaukset voi maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksuilla sekä luottokorteilla.

Lippukauppa mahdollistaa sekä postitettavien että sähköisten lippujen toimittamisen. Sähköiset liput käyttävät Desuconin yhdessä Traconin kanssa kehittämää Lippukala-järjestelmää.

Badgejen ja nimilistojen hallinta

Kompassi vähentää virhealtista käsityötä nimilistojen sekä badgejen eli henkilökorttien tulostuksessa. Kompassista saat tulostettua nimilistat ovelle sekä vietyä tiedot tulostettavista badgeista tulostusohjelmistoon CSV-muodossa.

Kun tilaat muovikortteja Säätöyhteisö B2 ry:ltä, ottaa korttien tulostaja korttidatan vastaan mieluiten juuri Kompassin badgehallinnan kautta.

Palvelut yhdistyksille

Jäsenrekisteri

Kompassi tarjoaa yhdistysten käyttöön helppokäyttöisen jäsenrekisterin, jonka tietoja jäsenet voivat päivittää itsepalveluna.

Palvelut yhdistyksille ja tapahtumille

Sähköpostialiasten ja -listojen hallinta

Kompassi vähentää manuaalista työtä sähköpostin uudelleenohjauksien ja sähköpostilistojen hallinnassa. Sähköpostialiaksia voidaan myöntää esimerkiksi tapahtuman tiettyyn työvoimaryhmään kuulumisen perusteella tai tiettyyn yhdistykseen kuulumisen perusteella.

Sähköpostialiasten ja -listojen hallinta edellyttää konfiguraatiota ja ajastusta (cron) sähköpostipalvelimen ja listaohjelmiston päässä.

 

Avoimia tikettejä tällä hetkellä:   Getting issues...

  • No labels