Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Excerpt

Finncon 2018 -conitea järjestää tapahtumajärjestäjäseminaari ConConin Turussa lauantaina 25. marraskuuta. Tämänkertaisen ConConin teemana on erityisesti conien uusiutuminen.

Tapahtumapaikkana on Ylioppilastalo A:n Turku-sali, Turun yliopiston kampuksen kupeessa (Rehtorinpellonkatu 4) sairaalaa vastapäätä. Sisäänkäynti taloon on pariovista heti pyöräparkin jälkeen pitkällä seinustalla. Sali itse sijaitsee toisessa kerroksessa, portaiden päästä oikealle. Talossa on hissi ja invavessa.

Ohjelma-aika on klo 12-18, jonka jälkeen varattuna on Turun yliopiston ylioppilaskunnan sauna yleisine hengailutiloineen saman rakennuksen pohjakerroksessa. Kulku saunaan tapahtuu B-talon sisäpihalta, ravintola Proffan kellarin viereisestä, pohjakerroksen ovesta pihan perällä. Saunojia pyydetään ottamaan omat pyyhkeet mukaan. Saunatiloissa saa nauttia kohtuudella alkoholijuomia, mutta ne on hankittava paikalle itse.

Tapahtuma on tuttuun tapaan avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://kompassi.eu/events/concon15/enrollmentviimeistään Ilmoittautuminen sulkeutui 22.11. Katso osallistujalista Kompassissa. Tapahtumaan voi osallistua ilmoittautumattakin, mutta tila on rajallinen (n. 50 hengelle) ja tarjottavat mitoitetaan ilmoittautujamäärän mukaan.

Kysymyksissä ota yhteyttä tapahtumasta päävastuussa olevaan Juhani Mönkköseen (juhhmim(at)gmail.com) tai tiedottaja Johanna Junnilaan (johanna.junnila(at)gmail.com). Tapahtumaa sponsoroivat Finncon 2018:n lisäksi Tracon ry sekä Kehittyvien conien Suomi ry.


HUOM! Valitettavasti H. Tainon ja Kyuu Eturautin esitelmä on peruuntunut sairastumisten vuoksi.


Ohjelma:

12.00 - 12.45 Finncon-paneelikeskustelu - Finncon 2018 -conitea

13.00 - 13.45 Ropeconin muutto - Kalle Kivimaa

14.00 - 14.30 Tulevat conit kalenterissa - Santtu "Japsu" Pajukanta

14.30 - 15.00 Suomen lautapeliseuran esittely - Mauri Sahlberg

15.00 - 16.00 Lounastauko

16.00 - 16.45 Con as service - Conklaavin historia projektinhallinnan näkökulmasta - Antti Oksanen

17.00 - 18.00 Akvaariokeskustelu coninteosta

18.00 - 23.00 Jatkot TYYn saunalla

 

Tarjolla on ConConin puolesta välipalaa puheohjelman alussa. Samassa rakennuksessa toimii myös opiskelijaravintola Assarin ullakko, joka on auki lauantaisin neljään. Lisäksi viereisellä Hämeenkadulla on useita ruokakauppoja ja ravintoloita.