• Linked Applications
    Loading…

Page Information

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Excerpt

Finncon 2018 -conitea järjestää tapahtumajärjestäjäseminaari ConConin Turussa lauantaina 25. marraskuuta. Tämänkertaisen ConConin teemana on erityisesti conien uusiutuminen.

Tapahtumapaikkana on Ylioppilastalo A:n Turku-sali, Turun yliopiston kampuksen kupeessa (Rehtorinpellonkatu 4) sairaalaa vastapäätä. Sisäänkäynti taloon on pariovista heti pyöräparkin jälkeen pitkällä seinustalla. Sali itse sijaitsee toisessa kerroksessa, portaiden päästä oikealle. Talossa on hissi ja invavessa.

 

Ohjelma-aika on klo 12-18, jonka jälkeen varattuna on ylioppilaskunnan sauna saman rakennuksen pohjakerroksessa. Kulku saunaan tapahtuu B-talon sisäpihalta, ravintola Proffan kellarin viereisestä, pohjakerroksen ovesta pihan perällä. Saunojia pyydetään ottamaan omat pyyhkeet mukaan. Saunatiloissa saa nauttia kohtuudella alkoholijuomia, mutta ne on hankittava paikalle itse.

 

Tapahtuma on tuttuun tapaan avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://kompassi.eu/events/concon15/enrollment viimeistään 18.11.. Tapahtumaan voi osallistua ilmoittautumattakin, mutta tila on rajallinen (n. 50 hengelle) ja tarjottavat mitoitetaan ilmoittautujamäärän mukaan.

 

Ohjelma julkaistaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa. Teemaa sivuavia tai muita ohjelmaideoita voi lähettää 11.11. saakka Juhani Mönkköselle osoitteeseen juhhmim (at) gmail.com. Ohjelmaksi voi ehdottaa sekä kiinnostavia aiheita, joista haluaisi ohjelmaa, että tällaisia aiheita, joista olisi itse valmis pitämään ohjelmaa. Halutessasi pitää ohjelmaa kerro viestissäsi ohjelman aihe sekä mahdolliset (työ)nimi, pitäjä(t), summaus sisällöstä, tekniset vaatimukset ja arvioitu kesto.

Kysymyksissä ota yhteyttä tapahtumasta päävastuussa olevaan Juhani Mönkköseen (juhhmim(at)gmail.com) tai tiedottaja Johanna Junnilaan (johanna.junnila(at)gmail.com). Tapahtumaa sponsoroivat Finncon 2018:n lisäksi Tracon ry sekä Kehittyvien conien Suomi ry.