Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Kun myyjä haluaa lähteä kirpputorilla, hänen myymättömät tuotteensa kirjataan ulos, ja hänelle hyvitetään rahat myydyistä tuotteista. Kun myyjä tulee pyytämään tuotteitaan, kysy hänen nimeään, ja jotakin henkilöllisyystodistusta. Nimen avulla voi hakea Vendor Searchista myyjän tiedot. Tulosta myyjän kuitti, josta näkyy myydyt ja myymättömät tuotteet, ja pyydä myyjää hakemaan myymättömät tuotteensa. Tarkasta samalla, ettei kyseisen myyjän tuotteita ole vuorovastaavan pinossa odottamassa käsittelyä. Kun myyjä on hakenut tuotteensa kassalle, kirjaa myymättömät tuotteet ulos, ja hyvitä rahat myydyistä. Muista klikata rahat hyvitetyiksi, muuten teoriassa sama myyjä voi tulla pyytämään rahat samoista tuotteista uudelleen.

 

Työjärjestys

  1. Myyjä saapuu hakemaan itemejään ja rahaa. Hänet ohjataan koneelle, jolta hän saa kuitin kaikista itemeistään henkkareita vastaan. Kuitissa lukee jokaisen itemin status (esim. myyty/tuotu tapahtumaan)
  2. Myyjä saa samalta tai viereiseltä koneelta rahaa henkkareita vastaan.
  3. Myyjä lähetetään etsimään jäljellä olemat itemit, ja häntä pyydetään tuomaan ne uloskirjattaviksi jollekin uloskirjausläppäreistä (useita).
  4. Uloskirjaus. Muista kiittää ja toivottaa hyvää loppuconia (heart)

 

Nopeutusmahdollisuuksia 

  • Jos myyjä vaikuttaa siltä, ettei ole kiinnostunut hakemaan tuotteitaan, tarjoa hylkäysmahdollisuutta. Muista merkitä itemit Kirppuun hylätyiksi!
  • Kuitteja voidaan printata kahdelta tai kolmelta koneelta, jos käytössä on langaton tulostin. Tällöin delegoidaan rahananto fiksusti, mutta yhä kuittikoneiden lähelle ketjun alkupäähän!

...

Provisio

Tracon Hitpointissa on käytössä kirpputorin provisio. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista myyjän myytyä tuotetta kohtaan kirpputori perii 0,5€ provisiota. Provisio lasketaan tavaran uloskirjausvaiheessa ja peritään, kun myyjä hakee kirpputorituottonsa.

...