Error rendering WebPanel (com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources/Confluence.Templates.PageBanner.banner): Unable to compile Soy templates at: com.atlassian.confluence.plugins.confluence-page-banner:soy-resources

Jos lisäät badgeja Kompassin työvoiman- ja ohjelmanhallintajärjestelmän ohi

Usein vastaan tuleva kysymys Traconin järjestämisessä on "miten voin tilata badgen henkilölle X". Kompassin ns. badgekala eli badge- ja nimilistojen hallintajärjestelmä sisältää lomakkeen, jonka kautta henkilöitä saa lisättyä badgetulostuslistoihin sekä ovelle tulevaan nimilistaan. Tämä toiminto on tarkoitettu ensisijaisesti kunniavieraiden, muiden vieraiden, lehdistön edustajien ja myyjien ilmoittamiseen tapahtumaan. Harvinaisia erikoistapauksia varten järjestelmä sallii minkä tahansa henkilöstöluokan badgejen tilaamisen tätä kautta – siis myös conitea-, vuorovastaava-, työvoima- tai ohjelmabadgen.

Traconissa on joka vuosi noin 850 työvoimaan kuuluvaa, ohjelmanjärjestäjää, vuorovastaavaa ja coniittia. Kompassin työvoiman- ja ohjelmanhallintajärjestelmä sisältää paljon automaatiota, jonka tarkoitus on helpottaa conitean työtä. Tämä edellyttää jonkin verran itsepalvelua henkilöltä itseltään mutta säästää samalla kymmeniä minuutteja coniitin työtä per osallistuja. Tämän automaation hyödyntäminen edellyttää, että henkilö on ilmoittautunut tapahtumaan työvoiman- tai ohjelmanhallintajärjestelmän kautta. Traconin periaatteena on, että kaikkien kynnelle kykenevien työvoimaan kuuluvien ja ohjelmanjärjestäjien tulisi ilmoittautua työvoiman- tai ohjelmanhallintajärjestelmän kautta.

Mikäli kuitenkin päätät ujuttaa henkilön työvoimaan tai ohjelmaan tilaamalla hänelle badgen badgekalasta työvoiman- tai ohjelmanhallintajärjestelmän ohi, vakuutat samalla ymmärtäväsi ja hyväksyväsi, että olet itse vastuussa seuraavista asioista:

Osa-alueTyövoiman- ja ohjelmanhallintajärjestelmän kauttaKäsin lisätyille henkilöille
Tiedottaminen

(tick) Keskitetysti

Työvoimanhallinnan kautta ilmoittautuneet saavat yleiset työvoimaviestit ja ohjelmanjärjestäjät saavat yleiset ohjelmanjärjestäjäinfot. Voit lisäksi lähettää tehtäväkohtaisia ohjeita ja tiedotteita.

(warning) Sinun vastuullasi

Käsin lisätyt henkilöt eivät saa mitään tavallisia tiedotteita. Olet itse vastuussa kaikesta heidän tarvitsemastaan informaatiosta. Kukaan ei toimita sitä heille puolestasi.

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot

(tick) Keskitetysti

Työvoiman- ja ohjelmanhallinnan kautta ilmoittautuneet ilmoittavat samalla ruoka-aineallergiansa ja muut erityisruokavalionsa, jotka toimitetaan keskitetysti green roomille, kanttiinille ja kaatajaisten cateringille.

(warning) Sinun vastuullasi

Olet itse vastuussa lisäämiesi henkilöiden ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden toimittamisesta green roomille, kanttiinille ja kaatohenkilökunnalle. Kukaan ei tee sitä puolestasi.

Ruokaliput

(tick) Keskitetysti

Työvoiman- ja ohjelmanhallinnan kautta ilmoittautuneille tilataan automaattisesti oikea määrä ruokalippuja.

(warning) Sinun vastuullasi

Olet itse vastuussa lisäämiesi henkilöiden ruokalipuista. Kukaan ei tee sitä puolestasi.

Kaatajaiskutsu

(tick) Keskitetysti

Työvoiman- ja ohjelmanhallinnan kautta ilmoittautuneille lähetetään keskitetysti kutsu kaatajaisiin ja he voivat ilmoittautua sinne Kompassissa sijaitsevalla lomakkeella, jota käytettäessä oikeus osallistua kaatajaisiin tarkastetaan automaattisesti.

(warning) Sinun vastuullasi

Olet itse vastuussa lisäämiesi henkilöiden kutsumisesta kaatoon, jos he ovat siihen oikeutettuja.

Olet itse vastuussa kaatoon osallistujien tietojen keräämisestä ja toimittamisesta kaatohenkilökunnalle. He eivät voi käyttää Kompassin kaatoilmoittautumislomaketta, koska Kompassissa ei ole tietoa heidän oikeudestaan osallistua kaatoon.

Työvoimapaita

(tick) Keskitetysti

Kompassin kautta ajoissa ilmoittautuneille vänkäreille tilataan automaattisesti työvoimapaita. Vänkärit ilmoittavat paitakokonsa hakemusvaiheessa.

(error) Ei työvoimapaitaa

Käsin lisäämillesi henkilöille ei tilata työvoimapaitoja. He voivat kysellä ylijäämäpaitoja työvoimatoimistosta sunnuntai-iltapäivänä, jos niitä on siinä vaiheessa vielä jäljellä.

Multiclass-heebot

eli ne jotka sekä tekevät vapaaehtoistöitä että järjestävät ohjelmaa

(tick) Automaattisesti

Jos henkilö sekä järjestää ohjelmaa että tekee vapaaehtoistyötä tapahtumassa, hän saa sen henkilöstöluokan badgen ja edut, joka tarjoaa hänelle laajimmat edut – käytännössä siis työvoimabadgen.

(warning) Sinun vastuullasi

Kaikki badgekalan kautta tilatut badget tulostetaan ja toimitetaan ovelle riippumatta siitä, onko niissä duplikaatteja.

  • No labels