You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 27 Next »

Tapahtumanjärjestäjien yhteisö Conconissa kohtaavat harrastajilta harrastajille -tyyppisten vapaaehtoisvoimin järjestettävien yleisötapahtumien järjestäjät. Concon-yhteisön piirissä toimii muun muassa

  • anime-, manga- ja cosplaytapahtumia
  • rooli-, lauta-, kortti- ja strategiapelitapahtumia
  • scifi-, fantasia-, popkulttuuri- ja kirjallisuustapahtumia
  • verkkopeli- ja muita videopelitapahtumia
  • muita harrastus-, kulttuuri- ja nuorisotapahtumia


Tapahtumanjärjestäjien seminaari Concon on kaikille kiinnostuneille avoin vapaaehtoisvoimin järjestettävien yleisötapahtumien järjestäjien luento-, keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus. Tilaisuuden tarkoituksena on tapahtumaorganisaatioiden välinen kokemusten jakaminen sekä verkostoituminen.

Concon järjestetään 1-3 kertaa vuodessa. Järjestämisvastuu kiertää ja järjestämispaikka vaihtuu kerrasta toiseen. Toistaiseksi kaikki Conconit on järjestetty Etelä- ja Länsi-Suomessa. Conconin merkittävimpiä taloudellisia tukijoita ovat Desucon-animetapahtumaa järjestävä Kehittyvien conien Suomi ry sekä Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Traconia järjestävä Tracon ry.

Ylläpidämme tapahtumakalenteria, jonka päätarkoitus on ehkäistä samoja kävijöitä ja samoja talkootyöntekijöitä tavoittelevien tapahtumien päällekkäisyyksiä.

Concon sosiaalisessa mediassa

Concon^17 Helsingissä


Seuraava ConCon järjestetään lauantaina 14.3. Helsingin Suvilahdessa. Tapahtuman ilmoittautuminen avataan helmikuun alussa ja ohjelma julkistetaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Ohjelmaa voi tarjota niin luento- kuin paneelimuodossakin vapaaehtoistapahtumien järjestämiseen liittyvistä aiheista, koskettivat ne sitten tapahtumatekniikkaa, tapahtumien yleistä parantamista tai vaikkapa vapaaehtoisten haalintaa ja hyvinvointia. Ohjelmaideoita voi katsella myös aiempien ConConien sivuilta.

Ohjelmaehdotuksissa kannattaa olla yhteydessä Antti Myyrään, joko mailitse (ana@desucon.fi) tai Con2-Slackin #concon-kanavan kautta. Ohjeet Con2-Slackiin pääsemiseksi löytyvät yltä.

Tervetuloa!


  • No labels