Infomaili Tracon 2017

 

Hei!

Saat tämän viestin, koska olet ilmoittanut tuovasi tavaraa tänä viikonloppuna Traconin kirpputorille. Tervetuloa! Tässä vielä muutama viime hetken ohje ja muistutus, jotta kaikki menee mahdollisimman sujuvasti. Luethan sen tarkkaan, vaikka olisitkin ollut aiemmin myymässä, sillä kirppisohjelmistoon on tullut pari isoa päivitystä.

Kirpputorille voi tuoda tavaraa perjantaina klo 16-17 välillä. Kirpputori sijaitsee jälleen Duetto 1:ssä. Lyhyt aikaväli on vain ihmismäärän kartoitusta varten, emmekä varmasti saa kaikkia tunnissa sisään. Otamme siis vielä klo 17 jälkeenkin sisään kaikki, jotka ovat tulleet jonoon siihen mennessä. Jos et pääse paikalle perjantaina, tavaroita voi tuoda sisään myös koska tahansa muulloin kirppiksen aukioloaikoina.

Tavaroissa täytyy olla hintalaput valmiiksi kiinni, kun ne tuodaan kirpputorille. Tarkistathan vielä Kirpun hintalappuohjeet:
Hintalappujen kiinnitysohje

Hintalappujen tulee olla hyvälaatuisia, hyvin kiinnitettyjä ja helppoja löytää. Jos myyt tuotteita pakettina, varmista että ne ovat hyvin kiinni toisissaan, ja jos olet ilmoittanut tuotteita myyntiin laatikkona, tuothan niille valmiin, sopivankokoisen laatikon. Jos tuotteissasi on ongelmia, ruuhkan välttämiseksi kirppishenkilökunnalla on oikeus pyytää sinua odottamaan ja käsitellä ongelmattomat jonossa olijat ensin.

Tavaroita tuodessasi joudut näyttämään niiden viivakoodit yksitellen kirpputorin työntekijälle, jotta ne voidaan skannata. Tämän jälkeen voit viedä ne haluamallesi paikalle pöytään. Tuothan siis tavarat niin, että sinun on helppo ottaa ne yksitellen kassistasi/laatikostasi ja viivakoodien luku menee sujuvasti.
Huomaathan, että laatikkomyynti on tällä kertaa muuttunut! Kirppisohjelmisto tulostaa nykyään entisten koodilistojen sijaan jokaiselle laatikolle vain yhden sivun, jossa on yksi viivakoodi. Riittää siis, että tuot kirppikselle laatikon mukana vain tämän yhden lapun.

Tavarat ja voitot voi myös hakea koska tahansa tapahtuman aikana. Tämä tapahtuu seuraavasti:
1. Näytä henkilöllisyystodistuksesi, jotta saat myyntivoittosi.
2. Avaa kännykälläsi oma kirppissivusi, josta näet jäljelläolevat tuotteesi.
3. Etsi listan mukaan tuotteesi kirpputorilta.
4. Tuo tuotteesi kassalle. Niiden viivakoodit skannataan ja näin merkitään palautetuiksi sinulle.

Tänä vuonna kirppiksellä siis kokeillaan uutta ominaisuutta, jolla saat tuotelistan näkyviin kännykkääsi. Saat heti tavaraa tuodessasi oman henkilökohtaisen koodisi, jolla kirjautua katsomaan tuotteitasi, ja täältä voit seurata niiden myyntiä koko viikonlopun ajan. Samoin tavaraa hakiessasi näet listasta, mitkä tuotteistasi ovat vielä jäljellä, eikä jokaiselle myyjälle tarvitse erikseen tulostaa tuotelistaa. Tuotteita etsiessäsi voit myös merkitä listaan, mitkä niistä olet jo löytänyt. Lopuksi tuo tuotteet skannattavaksi kassalle vanhaan tuttuun tapaan. Jos jostain syystä et voi avata mobiililistaa kännykälläsi, voimme myös tulostaa sinulle perinteisen tavaralistan. Tarkemmat ohjeet mobiililistan käyttöön annetaan paikan päällä.

Kirpputori on auki ostajille lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-14. Tämän jälkeen klo 14-17:30 kirpputori on auki vain myyjille tavaroiden ja voittojen hakemista varten. Ruuhkaa tulee varmasti, joten saavu hyvissä ajoin! Klo 17:30 mennessä hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa conikävijöille.

Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan ja varmista vielä, että Kompassin tiedoissa näkyy oikea nimesi! Ilman sitä emme voi varmistaa henkilöllisyyttäsi. Jos jostain syystä haluat valtuuttaa jonkun muun hakemaan tavarasi ja voittosi, tähän riittää vapaamuotoinen valtakirja, josta ilmenee selkeästi sekä myyjän että hakijan nimet. Valtakirja annetaan kirppishenkilökunnalle heti tavaroita tuodessa. Myös tällöin hakijalla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus.

Huom! Tänä vuonna kirppikselle ei tarvitse tuoda omia henkareita. Meille on kertynyt vuosien varrella niin paljon unohtuneita henkareita, ettemme tahdo enää yhtään lisää. Jos kuitenkin haluat tuoda vaatteellesi oman henkarin, merkitse siihen selkeästi nimesi ja/tai myyjänumerosi ja muista myös pyytää se takaisin tavaroita hakiessasi, muuten se hukkuu muiden henkarien sekaan.

Jos kysyttävää tulee, sähköpostiosoite kirpputori@tracon.fi palvelee myös tapahtuman aikana.

Nähdään kirppiksellä!

Laura Sirola
Kirpputorivastaava

 

---

 

Infomaili ennen kirppua (Tracon X): 

 

Hei!


Kirpputorin ilmoittautuminen on nyt sulkeutunut ja saat tämän viestin, koska olet ilmoittanut tavaroita kirpputorille! Tämä viesti sisältää viime hetken informaatiota tavaroiden tuomisesta ja noudosta, joten lue se tarkkaan.

Perjantaina kirpputorille voi tuoda tavaroita klo 17:00-18:00 välisenä aikana. Jos toimitat tavaroita kirpputorille jo perjantaina, toimitus tapahtuu Tampere-talon Talvipuutarhan ovesta (pääovista varattu kulku konserttiin menijöille!) Kartassa http://www.tampere-talo.fi/kulkuyhteydet/tavarantoimitus ei näy juuri kyseistä ovea, mutta se on puisto-oven vieressä olevassa lasiseinäisessä huoneessa. Huom! Viimevuonna käytössä ollut S-ovi ei ole käytössä Tampere-talon remontin vuoksi! Saapuessasi vaihda e-lippusi rannekkeeksi (tai hae badgesi, jos olet työntekijä/ohjelmanpitäjä) Talvipuutarhasta. Tämän jälkeen voit siirtyä kirpputorille Rondoon. Jos eksyt, kerro lähimmälle vänkärille ovella asiasi niin hän ohjeistaa sinut eteenpäin.

Lauantaina klo 11:00-12:00 on varattu tuotteiden tuonnille, mutta myös sen jälkeen tuotteita voi tuoda koska tahansa kirpputorin aukioloaikana yötä lukuunottamatta, myös sunnuntaina. Tuotteita ja rahoja voi noutaa kirpputorin aukioloaikana, mutta sunnuntaina klo 15:00 alkaen on varattu aikaa pelkästään siihen. Muista henkilöllisyystodistus!

Muistathan että emme voi ottaa myyntiin esimerkiksi tuotteita

- jotka on erikseen ohjeistuksessa kielletty

- joissa ei ole etukäteen tulostettua kirppisviivakoodia

- joissa on useampi kirppisviivakoodi

- joissa sama kirppisviivakoodi on kopioitu usealle tavaralle.


Tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole mahdollista tulostaa viivakoodeja.

Jos myyt tuotteita pakettina, kiinnitäthän ne hyvin toisiinsa etteivät eksy kirppiksen aikana. Viimevuotisella kokemuksella todettiin, että pelkkä naru ei riitä pitämään paksuja nippuja yhdessä. Jos olet ilmoittanut myyntiin tuotelaatikon, ota oma laatikko näille mukaan! Varmistathan myös, että laatikon kuvaus on selkeä, etteivät eri laatikoiden sisällöt mene sekaisin. Esimerkiksi “Sekalaista” ei kerro vielä laatikon sisällöstä mitään, mutta “Pokemon keräilytavaraa” on jo paljon kuvaavampi. Jos haluat varmistua siitä, etteivät tavarat eksy helposti laatikosta toiseen, voit kirjoittaa myös käsin tai koneella laatikon kylkeen listan sen sisältämistä tuotteista.

Muistathan että kysymme pöydän ääressä tuotteita tuotaessa henkilöllisyystodistuksen ja sen täytyy täsmätä tuotteet kirjanneen tunnuksen nimeen. Jos tuot tai noudat kaverisi tunnukselle rekisteröityjä tuotteita, sinulla täytyy olla valtakirja kaveriltasi. Valtakirjapohjan voit tulostaa täältä: https://www.dropbox.com/s/j0jwm6fb214qrzs/kirpputori_valtakirja.pdf?dl=0 tai kirjoittaa itse paperille vastaavanlaisen. Tällöin valtuutetun henkilöllisyystodistus kelpaa.  Annathan tämän valtakirjan heti tavaroita tuodessasi (vaikka se koskisi vain noutamista), niin tiedämme tilanteen. Saatamme valtakirjan lisäksi varmistaa asian myös soittamalla tälle kaverillesi. Tällä haluamme varmistaa, että rahat ja tavarat päätyvät oikeille henkilöille. Valtakirja siis mukaan, ja varmistakaa, että valtuuttavan kaverin profiilissa on hänen oikea puhelinnumeronsa, niin kaikki on ok!

Sähköpostiosoite kirpputori@tracon.fi palvelee myös tapahtuman aikana.

Marjaana “Maryjane” Viitanen

ps. Huumoripitoinen videopätkä siitä, miten tavaroita kannattaa laputtaa ja kirpputorilla toimia: https://www.youtube.com/watch?v=BthvRiOyDNM


 

 

  • No labels