Luento-ohjelma

Kahvia ja pullaa
Tracon ry, Konetalon aula klo 9:30-10:15

Avajaissanat
Santtu “Japsu” Pajukanta, K1702 klo 10:15-10:30

Tapahtumat esittäytyvät
Tapahtumien edustajat, K1702 klo 10:30-11:30

Joukko tapahtumia esittäytyy n. 10 minuutin esityksillä, joissa painotetaan erityisesti edellisen tapahtuman onnistumisia ja epäonnistumisia.

Conconin tapahtumakalenteri 2012–2015
Santtu “Japsu” Pajukanta, K1702 klo 11:30-11:45

Käydään läpi Conconin tapahtumakalenteri kuukausi kuukaudelta parin seuraavan vuoden ajalta ja katsotaan, millaisia tapahtumia on milloinkin tulossa ja mitä kalenterista puuttuu. Mikäli tapahtumakalenterin päivittäminen itse tuntuu liian työläältä, voit huudella omia tapahtumiasi tämän tietoiskun aikana lisättäväksi kalenteriin!

Teoria conien ja julkisen sektorin välisestä kitkasta
Pekka “Rashkul” Myller, K0101A+B klo 15:00-15:45

Julkisella sektorilla, varsinkin nuorisotyöllä ja con-tapahtumilla on takanaan noin vuosikymmenen mittainen historia puolillaan haaskattuja yhteistyömahdollisuuksia ja ennakkoluuloja. Mikä meni pieleen, vai olisiko laajamittaisessa yhteistyössä ikinä ollutkaan mitään järkeä? Rashkul kertoo näkemyksistään conien ja julkisten palveluiden välisten suhteiden solmuista ja esittelee edustamansa Verken (Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehittämiskeskus) tarjoamia mahdollisuuksia ja visioita potentiaalisesta yhteistyöstä puhtaalta pöydältä lähtemisen hengessä.

Panic and Freak Out – Lyhyt johdatus kriisiviestintään
Anna “Extended_Feline” Rantasila, K1702 klo 14:00-14:45

Miten toimia, kun asiat menevät niin pahasti pieleen, että conikävijöillekin pitäisi tiedottaa? Mitä kannattaa sanoa ja mitä kukaan täysijärkinen conitiedottaja ei ikinä tekisi? Kiinnostako toimittajia? Luennolla pureudutaan kriisiviestinnän perusteisiin runsaiden esimerkkien avulla. Tule kuuntelemaan, kuinka välttää eeppisimmät epäonnistumiset ja pelastaa sekä conin kävijöiden että tekijöiden päivä.

Oulu Rocks – Kuudes rinki & Luolapelaajat
Kuudes Rinki ry, K0101A+B klo 14:00-14:45

Luolapelaajat oli Kuudes rinki ry:n projekti nuorten ennaltaehkäisen työn kehittämiseen. Tai selkokielellä, palkattiin pelinjohtaja vetämään roolipelejä nuorille.

Kuudes rinki ry puolestaan on oululainen vuonna 2005 perustettu nuorisoyhdistys/salaseura, joka pyrkii maailmanvalloitukseen lisäämällä roolipelaamisen määrää ja parantamalla sen laatua Oulun alueella. Esitys paljastaa Kuudes rinki ry:n mystiset rahahanat, joiden avulla jäsenet piehtaroivat käteisessä.

Ensimmäinen Desucon – Pyörän keksiminen uusiksi voi joskus kannattaakin
Antti “Ana” Myyrä, K1702 klo 15:00-15:45

Vuonna 2009 järjestetty ensimmäinen Desucon asetti itselleen alkutaipaleella melkoiset tavoitteet. Moniin niistä päästiin, mutta tapahtuman talous ei ollut yksi niistä.

  • No labels