Syksyn Concon järjestetään Espoon Dipolissa lauantaina 15.10.2011. Päivän ohjelmallinen osuus alkaa kello 10 ja jatkuu n. kello 17 saakka. Illanvietto tapahtuu Ida Aalbergintien uima-altaallisella saunalla Pohjois-Haagassa kello 19 alkaen. Teemana Conconilla on tällä kertaa “Ohjelma ja sisältö”, eli tarkoituksena on puhua tapahtumien kovimmasta ytimestä, sen kehittämisestä ja uudistamisesta.

Ohjelma on ohjelmakarttoineen julki ja se löytyy täältä!

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu Facebookin kautta. Merkkaa itsesi osallistuvaksi tapahtumaan, niin olet mukana! Facebookin puuttuessa voit ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteeseen ana@desucon.fi. Mainitsethan ilmoittautumisessa nimesi ja osoitekentässä sanan “Concon”. Ilmoittauduthan tiistaihin 11.10. mennessä!
Tue Conconia!
Pääkaupunkiseudulta löytyvien halvempien tilojen puutteessa päädyimme valitsemaan hyvät, eli tilavuokrat ovat melkoisesti aiempia Conconeja suuremmat. Conconin kokonaisbudjetti huitelee tällä kerralla hiukan yli 800 euron tietämissä, joten avustuksia otetaan mieluusti vastaan. Kaikki saadut avustukset käytetään täysimääräisinä Conconin tilavuokriin ja mikäli tilavuokrien jälkeen jää ylimääräisiä varoja, hankitaan niillä seminaariosuuteen ja saunalle tarjottavaa.
Tätä osoitetta saa levittää vapaasti. Lisätietoa ja varmistuvia ohjelmanumeroita löytyy tältä sivulta tapahtuman lähestyessä. Liitythän seuraan myös Facebookissa!
Tervetuloa!
Coninjärjestelyterkuin,
Antti ‘Ana’ Myyrä
Puheenjohtaja / Kehittyvien conien Suomi ry
Pääjärjestäjä / Desucon
  • No labels