You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 11 Next »

Tapahtumanjärjestäjien yhteisö Conconissa kohtaavat harrastajilta harrastajille -tyyppisten vapaaehtoisvoimin järjestettävien yleisötapahtumien järjestäjät. Concon-yhteisön piirissä toimii muun muassa

  • anime-, manga- ja cosplaytapahtumia
  • rooli-, lauta-, kortti- ja strategiapelitapahtumia
  • scifi-, fantasia-, popkulttuuri- ja kirjallisuustapahtumia
  • verkkopeli- ja muita videopelitapahtumia
  • muita harrastus-, kulttuuri- ja nuorisotapahtumia

Concon ylläpitää tapahtumakalenteria, jonka päätarkoitus on ehkäistä samoja kävijöitä ja samoja talkootyöntekijöitä tavoittelevien tapahtumien päällekkäisyyksiä.

Concon sosiaalisessa mediassa

Concon 12 -seminaari 31.10.2015 Tampereella

Concon 12 järjestetään Tampereella 31.10! Teemana tällä kertaa "Erikoistuvien conien Suomi". Paikkana toimii Vanha Kirjastotalo osoitteessa Keskustori 4. Seminaari on maksuton ja suunnattu kaikille kiinnostuneille, mutta kahvi-, tee- ja pullatarjoilun mitoittamiseksi siihen on ennakko-ilmoittautuminen, joka on nyt päättynyt. Myös ilmoittautumatta on ok tulla paikalle, mutta istumapaikat ja pullat tarjotaan ensin ilmoittautuneille!
 
Luento-osuus päivästä kestää noin kello 10:30-17.00. Siitä jatketaan illanviettoon Media 54:n saunalle, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Kirjastotalolta, osoitteessa Satakunnankatu 18 A, 5.krs. Oma pyyhe, oma pullo ja omat eväät mukaan, vaikka saunalta löytyykin kiertoilmauuni/hella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi/pakastin sekä jääpalakone! Saunalta pitää poistua viimeistään kello 01:00.

 
Seminaarin ohjelmakartan löydät TÄÄLTÄ!

 
– Vilma "Veloniada" Kosola / Concon 12

 

  • No labels