Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Hintalappuja voi tulostaa kahdessa eri koossa (6cm ja 9cm). Joskus viivakoodit tulostuvat liian pieninä, eivätkä kaikki viivakoodinlukijat pysty lukemaan niitä. Alla Google Chromen esimerkki: ensimmäisenä liian pieni tulostuskoko ja toisena oikeankokoinen. Jos tulosteesi viivakoodit näyttävät samalta kuin ensimmäisessä, kasvata punaisen nuolen osoittamaa lukua, kunnes viivakoodin viivat erottuvat selkeästi toisistaan, esim. luvusta 100 lukuun 150. Firefoxilla sivun skaalausta säädetään tulostusasetusten kohdasta Properties --> Advanced --> Scaling. Jos haluat pelata varman päälle, käytä vain 9cm viivakoodeja - ne ovat luotettavampia pienikokoisinakin. Huom: Eri tietokoneet ja selaimet käyttäytyvät eri tavalla. Jos tulosteesi näyttää valmiiksi jälkimmäiseltä, älä kasvata tulostuskokoa turhaan! Myös valtavat viivakoodit ovat vaikeita lukea. Testataksesi viivakoodeja voit vaikka ladata kännykkääsi viivakoodinlukusovelluksen - jos se ei lue viivakoodejasi, ei varmasti lue myöskään kirppiksen viivakoodinlukija.

Manga, CD:t, pelit jne.

  • Aina kun mahdollista, teippaa hintalappu tasaiselle pinnalle tuotteen ulkokanteen.
  • Jos tuotteessa on mitään irrallisia osia kuten paperiset irtokannet, muovita koko tuote. Irralliset osat repeytyvät ja hukkuvat helposti.
  • Jos tuotteessa on jo jokin oma viivakoodi, peitä se hintalapulla tai sijoita hintalappu selkeästi kauas toisesta viivakoodista. Tällöin toinen viivakoodi ei häiritse hintalapun viivakoodin lukemista.

...