Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Ilmoittautuminen tapahtuu Kompassin kautta ja löytyy tämän linkin takaa. Tapahtumaan voi osallistua myös ilmoittautumatta, mutta ilmoittauduthan jotta saamme mitoitettua tapahtuman tarjoilut oikein.

Ohjelma

ConConin ohjelma koostuu kahdesta osasta, joiden välissä on lounas. Aamupäivän ohjelma järjestetään Tiivistämön pääsalissa, ja lounaan jälkeen asioida käydään kahdessa tilassaLinkit YouTube-striimeihin/tallenteisiin.

KellonaikaOhjelma

10.30

Tervetulosanat + nopea ohjelman läpikäynti
Antti "Ana" Myyrä

10.40

"Siis eikö teille makseta mitään?" eli mikä motivoi vapaaehtoista
Anni "nannei" Kähkönen, pääjärjestäjä, Tracon

Miten jekutat ihmiset coniin töihin ilman palkkaa? Entä miten saat vapaaehtoisen menemään samaan lankaan ensi vuonnakin? Ohjelmassa tarkastellaan conien vapaaehtoistyöntekijöiden motivaatiota yhden opinnäytetyön verran ja pohditaan keinoja vapaaehtoisten elämänlaadun parantamiseen.

11.20

Ohjelmaa tapahtuman ehdoilla
Teppo "Isperia" Suominen, ohjelmavastaava, Desucon

Miten rakentaa tapahtumaan ohjelma, joka palvelee tapahtuman kävijöitä, kohderyhmää ja luonnetta? Kuinka saadaan ohjelmakartasta paras mahdollinen, ja milloin ohjelmasta pitää kieltäytyä? Ohjelmassa tehdään myös nopea koukkaus siihen, millainen on hyvä puheohjelma, osallistava ohjelma ja mitä erikoisohjelma on.

12:00

Kompassi – Valoisa menneisyys, synkeä nykyisyys ja loistelias tulevaisuus
Santtu "Japsu" Pajukanta, Kompassin pääkehittäjä, Tracon/Desucon jne.

Alkaen vuodesta 2013 Kompassi on palvellut yhteensä 89:ää tapahtumaa. Huippuvuosina 2016–2017 tapahtumia oli jopa 16 kappaletta vuodessa. Tahti ei kuitenkaan ole ollut kestävä, sillä jokainen Kompassia käyttävä tapahtuma aiheuttaa muutamasta tunnista muutamaan kymmeneen tuntia työtä Kompassin ylläpidolle – käytännössä siis Japsulle. Viime vuosina pienemmille tapahtumille on jouduttu myymään tylysti eioota. Mikä avuksi, jotta uusiakin tapahtumia pystytään palvelemaan ja kynttilää ei tarvitse polttaa molemmista päistä? Ohjelma sisältää epätoivoisen avunhuudon ja törkeän siistin demon tulevasta.

12:40

Ohjelmaosuuden päätös ja ConConin tapahtumakalenterin läpikäynti
Antti "Ana" Myyrä ja Santtu "Japsu" Pajukanta

...