HUOM! Conconin live-osuus on peruttu koronavirukseen liittyvästä suosituksesta johtuen. Tapahtuman ohjelmaa voi seurata livenä nettistriimin kautta ja osallistua samalla keskusteluun tsätitse. Katso ohjeet etäosallistumiseen alta.

Tapahtumanjärjestämisen seminaari ConCon järjestetään Helsingin Suvilahdessa lauantaina 14.3.2020. Luvassa on kiintoisaa asiaa tapahtumanjärjestämisestä luentojen, paneelien ja ryhmäkeskustelujen muodossa sekä illemmalla illanviettoa ja verkostoitumista sekä mahdollisuus saunomiseen. Innokkaimmat saattavat olla kiinnostuneita jatkamaan illanviettoa vielä viereisissä tiloissa järjestettävissä NeoNya!! Party -bileissä. ConConiin osallistumalla ei kuitenkaan saa suoraan lippua ko. tapahtumaan eikä se liity ConConiin yhteistä päivämäärää lukuun ottamatta, eli liput bileisiin on hankittava erikseen.

ConCon on osallistujilleen ilmainen ja sen kulut katetaan osallistuvien tapahtumien vapaaehtoisella sponsoroinnilla. Toivomme ennakkoilmoittautumista (auki 10.2. alkaen), jotta voimme mitoittaa tapahtuman tarjoilut oikein, mutta paikalle saa tulla myös ilmoittautumatta.

Ennakkoaikataulu

  • 10.2. Ilmoittautuminen ConConiin on nyt auki, ja onnistuu täältä!
  • 2.3. Ohjelma julki
  • 14.3. Itse tapahtuma

Etäosallistuminen

Tapahtuman ohjelma alkaa klo 10.30 ja lähetys varmaan joitain minuutteja aiemmin. Lähetystä voi seurata Youtubessa, ja osallistua puhuen keskusteluun Google Meetin kautta. Keskustelua on mahdollista käydä myös tekstinä ConConin Slackissä (kanavalla #concon), jonne saat käyttöoikeuden Kompassin kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole Kompassi-tunnusta, saa sen luotua täysin veloituksetta osoitteessa kompassi.eu.

Seuraa lähetystä

Osallistu keskusteluun

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumista ei tarvita, koska tilaisuus on virtuaalinen.

ConConin ilmoittautuminen on auki 12.3. asti. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Kompassin kautta ja löytyy tämän linkin takaa. Tapahtumaan voi osallistua myös ilmoittautumatta, mutta ilmoittauduthan jotta saamme mitoitettua tapahtuman tarjoilut oikein.

Ohjelma

Linkit YouTube-striimeihin/tallenteisiin.

KellonaikaOhjelma

10.30

Tervetulosanat + nopea ohjelman läpikäynti
Antti "Ana" Myyrä

10.40

"Siis eikö teille makseta mitään?" eli mikä motivoi vapaaehtoista
Anni "nannei" Kähkönen, pääjärjestäjä, Tracon

Miten jekutat ihmiset coniin töihin ilman palkkaa? Entä miten saat vapaaehtoisen menemään samaan lankaan ensi vuonnakin? Ohjelmassa tarkastellaan conien vapaaehtoistyöntekijöiden motivaatiota yhden opinnäytetyön verran ja pohditaan keinoja vapaaehtoisten elämänlaadun parantamiseen.

11.20

Ohjelmaa tapahtuman ehdoilla
Teppo "Isperia" Suominen, ohjelmavastaava, Desucon

Miten rakentaa tapahtumaan ohjelma, joka palvelee tapahtuman kävijöitä, kohderyhmää ja luonnetta? Kuinka saadaan ohjelmakartasta paras mahdollinen, ja milloin ohjelmasta pitää kieltäytyä? Ohjelmassa tehdään myös nopea koukkaus siihen, millainen on hyvä puheohjelma, osallistava ohjelma ja mitä erikoisohjelma on.

12:00

Kompassi – Valoisa menneisyys, synkeä nykyisyys ja loistelias tulevaisuus
Santtu "Japsu" Pajukanta, Kompassin pääkehittäjä, Tracon/Desucon jne.

Alkaen vuodesta 2013 Kompassi on palvellut yhteensä 89:ää tapahtumaa. Huippuvuosina 2016–2017 tapahtumia oli jopa 16 kappaletta vuodessa. Tahti ei kuitenkaan ole ollut kestävä, sillä jokainen Kompassia käyttävä tapahtuma aiheuttaa muutamasta tunnista muutamaan kymmeneen tuntia työtä Kompassin ylläpidolle – käytännössä siis Japsulle. Viime vuosina pienemmille tapahtumille on jouduttu myymään tylysti eioota. Mikä avuksi, jotta uusiakin tapahtumia pystytään palvelemaan ja kynttilää ei tarvitse polttaa molemmista päistä? Ohjelma sisältää epätoivoisen avunhuudon ja törkeän siistin demon tulevasta.

12:40

Ohjelmaosuuden päätös ja ConConin tapahtumakalenterin läpikäynti
Antti "Ana" Myyrä ja Santtu "Japsu" Pajukanta

Yhteystiedot

Tämänkertaisen ConConin päävastuullisena toimii Antti Myyrä, ana@desucon.fi.


Tilaisuutta isännöi tilojen puolesta Helsingin kaupungin Tiivistämö. Tilaisuus on virtuaalinen.

  • No labels