You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Current »

Minkä nimisissä tiloissa tapahtumapaikalla järjestetään ohjelmaa, ja minkä näistä haluatte näkyvän ohjelmakartassa?

Tämän perusteella tuotan ohjelmanhallintaan sisällön alasvetovalikolle, josta ohjelman tila (huone, luentosali tmv.) valitaan, sekä luon ohjelmakartan perusasettelun.

Mihin ohjelmatyyppeihin tapahtuman ohjelma jakautuu?

Esim. Traconilla

  • Animeohjelma
  • Cosplayohjelma
  • Miitti
  • Muu ohjelma
  • Roolipeliohjelma

Kukin ohjelmanumero voi kuulua vain yhteen ohjelmatyyppiin.

Haluatteko määritellä "tägejä", jotka näkyvät ohjelmakartassa suoraan ohjelmanumeron yhteydessä?

Esim. Tracon käyttää näitä ilmaisemaan ohjelmanumeron mahdollisen ikärajan (K-15, K-18) tai sen, jos ohjelmanumero on englanniksi ("In English"). Lisäksi on mahdollista antaa ohjelmanumeroille ohjelmakartassa (star) tähti, jota Tracon käyttää tarkoittamaan "suositeltua" ohjelmanumeroa. Tähti annetaan yleensä korkean profiilin ohjelmanumeroille, kuten kunniavieras- ja musiikkiohjelmalle.

Keille annetaan tapahtuman ohjelmavastaavan oikeudet Kompassissa?

Tarvitsen näiden henkilöiden Kompassi-tunnusten käyttäjinimet, jotta voin antaa heille pääsyn ohjelmavastaavan käyttöliittymään.

Mikäli heillä ei vielä ole Kompassi-tunnuksia, heidän tulisi ensi tilassa rekisteröidä itselleen sellaiset. Huomaathan, että Kompassi-tunnus on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Myöskään tehtäväkohtaisia tunnuksia tyyliin "Tracon X ohjelmavastaava" ei hyväksytä, vaan käyttäjän on aina oltava luonnollinen henkilö.

  • No labels