Tapahtumanjärjestäjien seminaari Concon^6 järjestetään Tampereen teknillisellä yliopistollalauantaina 24. maaliskuuta 2012. Luento-ohjelma kestää noin kello 10-16:30, jonka jälkeen jatketaan vapaamuotoisemmin saunaillan merkeissä (OPM).

HUOM! Tällä kertaa olemme Konetalo-rakennuksessa – emme siis Tietotalossa kuten kerroilla 1 ja 3. Rakennus löytyy kuitenkin samasta pihapiiristä.

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Kahvitarjoilun mitoittamiseksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan etukäteen:

Ilmoittaudu Conconiin »
Osallistujat »

Concon^6:n ohjelma on julkistettu! Tutustu ohjelmakarttaan:

Concon^6:n ohjelmakartta »

Tilaa luennoille, paneeleille ja työpajoille on ohjelmakartassa yhä. Jos haluat organisoida tällaisen, ilmoittaudu pikimmiten sähköpostitse allekirjoittaneelle.

Formaatti on sama tuttu kuin aikaisemmissakin Conconeissa eli järjestettyä luento- ja keskusteluohjelmaa päivällä ja epämuodollista verkostoitumista ja ajanvietettä saunan merkeissä illalla. Tällä kertaa seminaarin teemana on onnistumiset ja epäonnistumiset.

Jokaisella tapahtumalla on omat haasteensa. Joskus näitä haasteita ei osata odottaa ja tuloksena on katastrofi tai läheltä-piti tilanne. Joihinkin haasteisiin löydetään uusi ja innovatiivinen ratkaisu, jolla säästetään paljon aikaa ja vaivaa.

Kaipaammekin nyt kokemuksia tapahtumanne haasteista, niiden aiheuttamista onnistumisista ja epäonnistumisista. Vähimmillään toivoisimme, että kukin osallistuva tapahtumaorganisaatio valmistelisi lyhyen esityksen edellisestä (pää)tapahtumastaan.
Esitys voisi pitää sisällään ainakin seuraavat asiat:

  • Mitä, missä, milloin, monettako kertaa, montako kävijää?
  • Mikä meni hyvin, mikä huonosti?
  • Asetitteko tapahtumalle tavoitteita ja toteutuivatko ne?
  • Mitä tapahtumasta opittiin?
  • Mitä ongelmia jäi vaille pysyvää ratkaisua?
  • Esityksen enimmäiskesto 5-15 min tarkentuu, kun esiteltävien tapahtumien määrä ja muu ohjelma ovat tiedossa. Pyydämme tapahtumien esittelijöitä ilmoittautumaan pikimmiten allekirjoittaneille!

Olisitko valmis luennoimaan Conconissa tai tunnetko jonkun joka voisi olla? Haluaisitko vetää työpajan, paneelin tai jotain muuta conconmaista ohjelmaa? Onko sinulla aihe, josta haluaisit kuulla Conconissa, mutta luennoitsija hakusessa?

Jos vastaus yhteenkin näistä kysymyksistä on kyllä, ota viipymättä yhteyttä Conconin järjestäjiin sähköpostitse osoitteella concon ät nakkikone piste org tai puhelimitse numeroon 050 345 0542 (Japsu) tai 0400 692 892 (Aapo)! Keskustelua Conconista käydään myös #concon-kanavalla IRCnetissä sekä Facebook-sivullamme.

Conconiin osallistuminen on maksutonta, eikä sinun tarvitse edustaa mitään tapahtumaa voidaksesi osallistua. Toivomme kuitenkin kahvitarjoilun mitoittamiseksi osallistujien ilmoittautuvan etukäteen allekirjoittaneille.

Tervetuloa oppimaan muiden vihreistä!

Ystävällisin terveisin
Concon^6-seminaarin järjestäjät
Aapo Alasuutari ja Santtu Pajukanta

  • No labels